Om Littleroom

Vi ønsker å vise at det er mulig å kjøpe lekkert barneinteriør på nett til en overkommelig pris. Pris er viktig for oss, men vi går aldri på akkord med kvaliteten. Alle våre produkter oppfyller miljøkravene til barneinteriør.

- Jonathan Bräuner Delfs, eier av Littleroom

Kontakt oss

Ta kontakt med kundeservice her og få svar på dine spørsmål.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Littleroom ApS

Stationsvej 11
8300 Odder

Mandag-fredag: 9.00-15.00

Tlf.: 32 67 09 09

Ofte stilte spørsmål

Om at handle hos Littleroom:

Ja, Littleroom er godkjent av NETS, som er betalingstjenesten Littleroom bruker. NETS bruker en kryptert tilkobling for alle betalinger.

Se også vår anmeldelser på Trustpilot.

Spørsmål om bestillinger:

Vi leverer vanligvis innen 1-3 virkedager med GLS. Skulle du uventet ikke ha mottatt bestillingen din, vennligst kontakt oss på e-post info@littleroom.dk

Du vil motta en kvittering på e-post umiddelbart etter kjøpet. Sjekk evt. din søppelpost, med mindre kvitteringen din er synlig i innboksen din. Er du i tvil om dette, kontakt oss på e-post info@littleroom.dk

Spørsmål om frakt og levering:

Alle varer omfattes av kjøpslovens regler om angre- og returrett på nett. Du har derfor alltid 14 dagers angrerett gjeldende fra den dagen du mottar varene dine i posten, hvor du kan gi oss beskjed om at du angrer på kjøpet og deretter returnere varen til oss.

Ny forbrukerlovgivning lar deg som forbruker angre kjøpet etter å ha brukt produktet. Dog med forbehold om at du som forbruker er ansvarlig for enhver verdiforringelse av produktet, som skyldes annen håndtering av produktet enn det som er nødvendig for å prøve det på vanlig måte, slik du som forbruker kan i en fysisk butikk. Du kan selvfølgelig pakke ut varen og prøve den ut. I så fall forringes selvfølgelig ikke varens verdi. Merker/merker + eventuell originalemballasje anses som en del av produktet og dermed verdien av produktet. Eventuell verdifall vurderes utelukkende av Littleroom.dk.
For å benytte angreretten må du utvetydig gi oss beskjed innen 14 dager etter mottak av varen. Dette gjøres pr. brev, pr. e-post eller via kontaktskjema på siden. Du kan bruke dette standard angreskjemaet hvis du ønsker å angre kjøpet.

Angreretten løper fra den dagen du mottok varen. Dersom fristen går ut på en helligdag, lørdag, grunnlovsdag, julaften eller nyttårsaften, forlenges fristen til påfølgende virkedag.
Fra det tidspunktet du entydig har gitt oss beskjed om at du ønsker å returnere bestillingen din, har du 14 dager på deg til å sende pakken tilbake til oss. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, og utvetydig varsle oss innen 14 dager etter at du har mottatt pakken, vennligst fyll ut returseddelen, som du finner i pakken din og vedlegg den + en kopi av fakturaen din sammen med returnerte varer, samt sende oss din ordre retur senest 14 dager etter at du har gitt oss beskjed om at du ønsker å returnere.

Det er ikke nok bare å returnere varen eller nekte å motta den. Når vi har mottatt varen og godkjent returen, returnerer vi kjøpsbeløpet/vareverdien til din konto så raskt som mulig.
Etter forbrukerregelen skal beløpet refunderes senest 14 dager etter at du entydig har meldt at du ønsker å returnere varen.

Vi tilstreber imidlertid å refundere pengene umiddelbart etter mottak av den/de returnerte varen/varene. Merk! Vi refunderer kun til kredittkortet som varene ble kjøpt med. Vi gjør dette utelukkende for å unngå ulovlig bruk av stjålne kredittkort.

Send varen retur til:

Stationsvej 11, 8300 Odder
Fraktkostnader i forbindelse med retur av varer bæres av deg som kjøper. Merk: Vi aksepterer IKKE pakker sendt i posten. kontantbetaling ved levering.

Vi leverer foreløpig kun til danske adresser. Dersom du ønsker å bli levert til en utenlandsk adresse, send en e-post til info@littleroom.dk og vi finner en løsning.

Som standard vil du motta en e-post fra GLS når Littleroom-pakken din er klar for henting. Dersom du har oppgitt mobilnummer under bestilling vil du også motta en SMS.

Når du henter pakken din hos Littleroom må du ta med de 4 siste sifrene i pakkenummeret ditt – eller fremvise kopi av e-post eller SMS du har mottatt angående henting fra GLS.

Når du handler hos Littleroom.dk kan pakken din leveres uten levering som leveringsmetode. Du må derfor hente pakken din i din valgte GLS Pakkebutikk.

Du kan også velge andre leveringsformer i kassen.